Διαδικασίες

Μέσα από το Viva, μπορείτε να υποβάλλετε αιτήματα σχετικά με τα νούμερά σας και να παρακολουθείτε την κατάσταση στην οποία βρίσκονται κάθε φορά.

Οι διαδικασίες που υποστηρίζονται πλήρως ηλεκτρονικά είναι:

 • Διαδικασία ταυτοποίησης στοιχείων
  Υποβάλλοντας αίτημα ταυτοποίησης στοιχείων ουσιαστικά υποβάλλετε τα στοιχεία σας (π.χ. όνομα, επίθετο, τόπος κατοικίας, αριθμός πιστοποιητικού) προκειμένου να ελεγχθούν και να πιστοποιηθούν ότι είναι αληθή. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, εκδίδεται ηλεκτρονική Βεβαίωση Κατόχου Τηλεφωνικού Αριθμού. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε κάνετε χρήση του συνδυασμού του αριθμού σας με τα προσωπικά ή εταιρικά στοιχεία για πρόσθετες διαδικασίες όπως για παράδειγμα να καταχωρηθείτε σε Δημόσια Διατιθέμενους Τηλεφωνικούς Καταλόγους με τα συγκεκριμένα στοιχεία. Για να δείτε όλα τα προνόμια που αποκτάτε με την Ταυτοποίηση Στοιχείων, πατήστε εδώ.

 • Διαδικασία μεταφοράς
  Με τη διαδικασία μεταφοράς αριθμού μπορείτε να μεταφέρετε ένα Viva Number με ενεργό πακέτο από το account σας σε ένα άλλο viva account, όπου επιθυμείτε. Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ 
   
 • Διαδικασία ένταξης στο μητρώο 11
  Σύμφωνα με το Άρθρο 11 του Ν. 3471/2006, καμία επικοινωνία με σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης προϊόντων ή υπηρεσιών δεν είναι επιτρεπτή, χωρίς τη ρητή, πρότερη συγκατάθεση του συνδρομητή. Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ.
What's Hot?
Viva Mobile Refill
Viva Wallet app - Ανανέωση χρόνου ομιλίας τώρα από το κινητό σου!
Εγγραφή στο Newsletter
Θες να μαθαίνεις νέα και προσφορές για τα καλύτερα events;
Μπες στην παρέα μας!
Alert