Συχνές Ερωτήσεις για την χρήση της Υπηρεσίας Viva Free Phone
1. 
Ποια είναι η χρέωση της υπηρεσίας Viva Free Phone;
Μέσω της υπηρεσίας που υποστηρίζεται με το νούμερο οι κλήσεις σας, προς οποιοδήποτε σημείο του κόσμου κι αν καλείτε έχουν ενιαία χρέωση 3,90 €/λεπτό με το ΦΠΑ.
2. 
Τι είναι η Υπηρεσία Viva Free Phone;
Πρόκειται για υπηρεσία Τηλεφωνίας, η οποία σας επιτρέπει, να μιλάτε από σταθερό τηλέφωνο στο σύνολο των προορισμών ανά τον κόσμο (σταθερά και κινητά τηλέφωνα) με ενιαία χρέωση 3,90€/λεπτό (με το ΦΠΑ).

Βάσει του αριθμού κλήσης 14801, η υπηρεσία υπάγεται στις Υπηρεσίες Πολυμεσικής Πληροφόρησης και διέπεται από τους σχετικούς με αυτή κανονισμούς. Αυτό σημαίνει ότι ο χρήστης της υπηρεσίας θα πρέπει να κάνει χρήση αυτής μόνο από την τηλεφωνική σύνδεση, της οποίας είναι νόμιμος χρήστης ή συνδρομητής. Σε διαφορετική περίπτωση, οφείλει να ενημερώσει εκ των προτέρων το νόμιμο χρήστη ή συνδρομητή της τηλεφωνικής σύνδεσης και να λάβει προηγούμενη έγκρισή του για τη χρέωση με την οποία θα επιβαρύνει το λογαριασμό του.
3. 
Πώς μπορώ να πραγματοποιώ κλήσεις από σταθερό τηλέφωνο μέσω της υπηρεσίας Viva Free Phone;
Για να τηλεφωνείτε μέσω της υπηρεσίας ακολουθήστε τα εξής απλά βήματα:
- Καλέστε από το σταθερό σας το 14801
- Πατήστε 1 για  οδηγίες στα ελληνικά
- Πληκτρολογήστε τον αριθμό που θέλετε να καλέσετε  και μετά πατήστε δίεση (#)  
4. 
Πώς θα πληρώνω το λογαριασμό για τη χρήση της Υπηρεσίας Viva Free Phone? Π.χ.: Που εμφανίζονται οι χρεώσεις προς το νούμερο 14801 ;
Το κόστος για την πραγματοποίηση όλων των κλήσεων μέσω της συγκεκριμένης υπηρεσίας θα εμφανίζεται στον λογαριασμό του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου, και πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία «Άλλες Κλήσεις».
What's Hot?
Viva Mobile Refill
Viva Wallet app - Ανανέωση χρόνου ομιλίας τώρα από το κινητό σου!
Εγγραφή στο Newsletter
Θες να μαθαίνεις νέα και προσφορές για τα καλύτερα events;
Μπες στην παρέα μας!
Διοργανώνεις εκδηλώσεις;
Πούλησε άμεσα εισιτήρια online, χωρίς κόστος εγγραφής!
Alert